Rendszergazdai megoldásaink

 

Rendszergazdai szolgáltatás / rendszerfelügyelet:

Számítógépes rendszerek teljeskörű, 24 órás  felügyelete, illetve azonnali helyszíni hibaelhárítása. Állandó távoli elérés biztosítása.

Rendszergazdai feladatok elvégzése, megelőző rendszeres hardver- és szoftver karbantartással, kém- és reklám programok irtásával, vírusellenőrzéssel. 

 

 

 

Megoldásaink

 

Rendszergazda /

   rendszerfelügyelet

 Számítógépes hálózatok

 Új számítógépek

● Tanácsadás

 Adatmentés

 Weblapkészítés

 

Számítógépes  hálózatok menedzselése:

Hálózatok tervezése, kivitelezése.

Meglévő számítógépes hálózatok állapotfelmérése, korszerűsítése.

Vezetékes és vezetéknélküli (WLAN) hálózatok. Vezetéknélküli hálózatok biztonsági beállítása, a külső behatolók hatékony kiszűrésével.

 

 

Új számítógépek és kiegészítőik értékesítése:

Új számítógépek és kiegészítők értékesítése, egyedi igényeknek megfelelő konfigurációk kialakítása. Helyszíni üzembehelyezéssel. Garanciális és garancián túli helyszíni szervizeléssel.

 

A lehető legrövidebb idő alatt végezzük el a különböző számítástechnikai eszközök fejlesztését, cseréjét, valamint a már meglévő eszközök helyszíni szervízelését.

 

rendszergazda

 

 

 

Számítástechnikai állapotfelmérés, tanácsadás:

A meglévő számítógéppark ingyenes rendszergazdai állapotfelmérése. Fejlesztési javaslatok a rendszer gyorsabbá, stabilabbá tétele érdekében. Cége számítógépes rendszerének felmérésekor rengeteg információt és hatékony segítséget nyújtunk a rendszer esetleges hibáiról, gyenge pontjairól, javaslatokat teszünk ezek lehetséges megoldásaira.

 

rendszergazda  

 

 

 

Adatmentés

Az egyik legnagyobb hiba, amit az informatikában el lehet követni az az adatmentés hiánya. Mi ezt nem követjük el!  Önnek van adatmentése?

 

A mentendő adatmennyiséghez optimalizált mentési rendszerek tervezése és beállítása  (DVD, DAT, USB mobil-winchesteres megoldások, Backup Szerver,  hálózati NAS eszközök, stb.). Azonnali üzenetküldéssel, hiba vagy nem megfelelő mentés esetén. Rendszeres adat-visszaállíthatóság ellenőrzéssel!

 

Weblap készítés:

Weblapok, portálok tervezése, karbantartás és frissítés. Egyedi igények szerinti grafikák és web-programozási feladatok elkészítése.

 

 

Linux Szerverek:

Linux File, Levelező, Fax és Nyomtató Szerverek telepítése és folyamatos frissítése.

linux rendszergazda

 

Szoftverlegalizálás:

Meglévő szoftverek nyilvántartásának elkészítése, naprakészen tartása. Javaslatok az esetleg illegális szoftverek legalizálására, licenszelésére. 

 

 

rendszerfelügylet

 

Szolgáltatásainkat akár eseti, akár sokkal kedvezőbb konstrukciójú havi átalánydíjas formában is igénybe veheti.

Tartozzon Ön is elégedett Partnereink közé!

 

rendszergazda

 

Keressen minket és azonnal segítünk rendszergazdai problémája megoldásában!

rendszergazda

 
   
   
   
   
©2011 COMPREL   

 RólunkMegoldásainkAjánlatkérésElérhetőségeink