Cégünk a Comprel© Számítástechnikai és Kommunikációs Bt. legfontosabb célkitűzése, hogy az olyan  kis- és közép vállalkozásoknak mint az Öné, illetve olyan magánszemélyeknek mint Ön, nyújtson rendszergazdai szolgáltatásokat és segítségére legyen mindennapi számítástechnikai problémáik megoldásában. Ezt munkatársaink, folyamatos képzésekkel, a lehető legkorszerűbb technikai háttérrel és a legmagasabb fokú szakmai felkészültséggel érik el.

 
 

Megoldásaink

 

Rendszergazda /

   rendszerfelügyelet

 Számítógépes hálózatok

 Új számítógépek

● Tanácsadás

 Adatmentés

 Weblapkészítés

 

 

A XXI. században a számítógépek elkerülhetetlenül életünk mindennapi részévé váltak, ma már szinte mindenhol  megtalálhatóak és nagyon fontos szerepet töltenek be munkánk során. Éppen ezért elkerülhetetlen, hogy ezek a eszközök mindig megbízhatóan, hatékonyan és jól működjenek, hiszen meghibásodásukkal jelentős anyagi és erkölcsi kárt is okozhatnak Önnek. 

 

Ezekre a problémára kínál Önnek cégünk hatékony, gyors és személyre szabott megoldásokat. Kedvező feltételekkel, gyorsan és megbízhatóan biztosítjuk az Ön cége számítástechnikai eszközeinek zavartalan működését. Így Önnek csak a profit-teremtő munkájával vagy a megmaradt szabadidejében családjával,  hobbijával kell foglalkozni.

 

Amire nagyon büszkék vagyunk, hogy rendszergazdai szolgáltatásainkat igénybe vevő együttműködő Partnereink jelentős részével kezdetektől együtt dolgozunk.

 

 

A Comprel© segítségével megismerheti a rendszergazdai szolgáltatások egy sokkal hatékonyabb és eredményesebb világát!

 

rendszergazda

 

 
 
©2011 COMPREL   

RólunkMegoldásainkAjánlatkérésElérhetőségeink